Al jarenlang reis ik met mijn broer Renzo en zijn echtgenote Mara als illusionist de wereld rond.
Het is een onregelmatig bestaan, vaak vermoeiend, vol onverwachte struikelblokken en toch houd ik van ons avontuurlijke leven.
De wereldwijde boekingen kwamen voor ons vanaf 1998. Wij traden destijds op in het beroemde Theater Caesars Palace in Las Vegas. Het was een succes en bovendien de aanloop naar een internationale carrière. In deze korte video zie je ons aan het werk terwijl wij nog maar 15, 16 en 17 jaar jong waren.

In de jaren die volgden hebben wij met z’n drieën in talloze theaters in Europa en Azië shows verzorgd, veel boeiende mensen ontmoet en de vreemdste avonturen beleefd. Het organiseren van al die internationale optredens is ontzettend veel werk en komt voor een groot deel op mijn bureau terecht. Dat is eerlijk gezegd een loodzware klus waar heel veel tijd en energie in gaan zitten.
Daarom vind ik het een feest dat wij onze nieuwe theaterproductie “Kazàn, the amazing magic family” in Nederland gaan spelen. Dan staan namelijk ook mijn jongste broer, comedian Steven Kazàn en mijn vader, Hans Kazàn, samen met ons op het podium. Omdat Hans dan de oudste van de magische familie is, krijgt hij de organisatie in handen en…..dat vind ik eerlijk gezegd heel relaxed en prettig. Even geen verantwoordelijkheid voor alle zakelijke rompslomp!

Ongeveer een week geleden stonden wij met een try-out van deze show in de schouwburg van Amstelveen. We waren druk met de voorbereidingen en ontvingen tussendoor backstage ook nog een tv-ploeg van SBS-Shownieuws. Zij waren geïnteresseerd in de serie magische illusieshows die wij van 27 juli t/m 21 augustus verzorgen in het prachtige theater De Maaspoort in Venlo.
Maar, de meeste aandacht ging absoluut uit naar de magie van een nieuwe geboorte binnen onze familie.
Bregje en ik kregen van de tv-ploeg een roze rompertje, bedoeld voor ons dochtertje dat hopelijk rond 2 september a.s. het levenslicht gaat aanschouwen.
Als het goed is wordt zij direct geboren na afloop van onze serie zomershows in Nederland.
Dat is pas echte magie zonder grenzen. Magic Unlimited!

X