Met optredens in Bahrein, Spanje, Nederland, Gibraltar, Duitsland, Frankrijk en Marokko, is 2017 een mooi jaar geweest voor de Familie Kazàn. Bovendien scoorde hun televisiespecial, de MAX Magic Show, gisteravond maar liefst 784.000 kijkers en behaalde daarmee een elfde plek in de kijkcijfer top 25. Vandaag, op Oudjaarsdag, is deze bijzondere uitzending met Hans Kazàn, Steven Kazàn & Magic Unlimited om 13.15 herhaald op NPO1.

Tussentijds lopen de live-shows van de Familie Kazàn gewoon door. Momenteel treedt Magic Unlimited een week lang op in het prachtige Prinzregententheater te München. Vandaag zijn de illusionisten maar liefst drie maal in de Duitse stad te zien met hun theatershow. Alle shows op deze ‘Silvesterabend’ zijn met 1200 bezoekers per keer compleet uitverkocht. Op vrijdag 5 januari eindigt de reeks shows in München en vliegt Magic Unlimited terug om voorbereidingen te treffen voor de shows in januari.

Ook in 2018 staan er reeds veel projecten in binnen- en buitenland op de planning. Hoogtepunten zijn de theatershows van Oscar, Renzo, Mara & Steven Kazàn vanaf eind maart, die anderhalve maand te zien in het Tombstone Theatre in OK Corral nabij Marseille, Frankrijk. Verder zijn er in juni twee weken lang complete avondvullende theatershows van de illusionisten te zien in Düsseldorf, Duitsland. Tevens zijn de illusionisten later in het jaar naar alle waarschijnlijkheid met een groot aantal shows te zien in China en Koeweit.

Natuurlijk vinden er ook nog voorstellingen in Nederland plaats. Naast alle entertainmentoptredens tijdens evenementen en lezingen in het bedrijfsleven, zal de magische Familie, inclusief Hans Kazàn en Steven Kazàn, in december 2018 meerdere malen in de Nederlandse theaters staan met hun unieke show ‘Kerst met Kazàn’.

X