Familie Kazàn

Alles wat u moet weten over de magische familie Kazàn!

Over Hans Kazàn

Hans Kazàn kreeg op zijn negende een goocheldoos van Sinterklaas en vanaf dat moment was zijn carrière bepaald. Goochelaar en illusionist wilde hij worden.

Hans Kazàn, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hans Kazàn begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won Hans Kazàn op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!

Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazàn nu, 45 jaar later, nog steeds!

Hans Kazàn is een allround artiest. Boek Hans Kazàn als gastspreker, goochelaar, presentator of in combinatie met comedian Steven Kazàn.

Goochelaar

Gastspreker

Presentator

Over Magic Unlimited

Oscar en groeide samen met zijn broer Renzo op in de wereld van de magie. Niet verwonderlijk, aangezien hun vader, Hans Kazàn, één van de bekendste magische entertainers van Nederland is. In 1996 zetten de twee de broers zelfstandig een spectaculaire illusieshow in elkaar, terzijde gestaan door Mara, een vriendin van dansles. Kort daarop volgden de eerste televisieoptredens en was het begin van hun carrière gelegd.

Samen vormen zij de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen.

Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis.

Steven Kazàn, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde!

Over Steven Kazàn

Steven Kazàn, geboren op 10 juli 1985 te Voorst, is een Nederlandse entertainer en comedian. 

Al vanaf zijn elfde werkt Steven mee met de illusionistengroep ‘Magic Unlimited‘. Hij begon als stagemanager, maar al spoedig werd opgemerkt dat Steven over een aangeboren komisch talent beschikte. Rond zijn 20ste begon hij met zijn eerste podiumacts tijdens de show van Magic Unlimited, waarna het publiek hem snel omarmde.

In 2011 stond Steven voor het eerst met zijn vader, Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn op het podium. Door de succesvolle formule, waarbij vader en zoon het podium op hilarische wijze deelden, groeide het concept snel. Hun show ‘De goochelaar en de gek’ is in talloze Nederlandse theaters te zien, maar ook tijdens de meest uiteenlopende evenementen. Steven’s acts en presentatie ontwikkelen zich in rap tempo.

Ook in het buitenland doet Steven flink wat ervaring op. Zijn acts blijken niet alleen in zijn thuisland succesvol te zijn, maar ook in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Monaco, Kazachstan en China.

In 2017 zal Steven een eerste stap zetten in zijn solo-carrière; hij zal in diverse theaters in Nederland te zien zijn met zijn theaterprogramma ‘Krom’.

Voor meer informatie, interviewaanvragen en boekingen, kunt u elke dag van de week contact met ons opnemen.

X