Hans Kazàn kunt u boeken als gastspreker, goochelaar, presentator of in combinatie met Steven Kazàn.

Gastspreker

Veel bedrijven weten inmiddels uit ervaring dat Hans Kazàn met zijn authentieke en herkenbare verhalen over vallen en opstaan, een breed publiek kan raken en boeien.
Wat gebeurt er met je als alles, waar je met zoveel enthousiasme aan hebt gewerkt, niet gaat zoals je had gehoopt? Hoe ga je verder en vooral; hoe kom je er weer bovenop?

Met passie en humor vertelt Hans over zijn persoonlijke ups en downs. Zijn verhaal versterkt hij geregeld met ongelooflijke magische effecten. Een lezing vol nieuwe inzichten en inspiratie, maar ook met entertainmentwaarde.

Meer informatie over Hans’ mogelijkheden als gastspreker is te vinden op de site www.kazanspreekt.com

Stand-up Magic Show

Als goochelaar en entertainer behoeft Hans Kazàn geen nadere introductie. Jaarlijks verzorgt “de goochelkoning van Nederland” talloze optredens met zijn “stand-up magic show”. Met dit interactieve verrassende optreden vol humor en verbazingwekkende acts bewijst Hans nog dagelijks zijn uitzonderlijke klasse.

Presentator / dagvoorzitter

Hans Kazàn heeft zowel op televisie als tijdens duizenden evenementen bewezen een uiterst ervaren en professionele presentator te zijn. Zowel aan zakelijke evenementen als entertainmentprogramma’s voegt hij altijd een bijzondere extra dimensie toe. Zijn afwisselende en op maat gemaakte presentaties maken Hans Kazàn terecht tot een van de meest gevraagde presentatoren van dit moment.

Hans & Steven Kazàn

Geniet van de magische en soms hilarische confrontatie tussen vader en zoon Kazàn! Hans laat verbijsterende trucs en illusies zien, terwijl comedian Steven met zijn humor en visuele grappen de lachers op zijn hand krijgt. Een verbluffende voorstelling, geschikt voor het meest uiteenlopende publiek.

Op maat gemaakte act

Wist u dat Hans Kazàn verrassende op maat gemaakte optredens creëert voor diverse evenementen? Speciale gasten, directieleden, voorzitters maar ook bedrijfslogo’s of nieuwe producten verschijnen d.m.v. een spectaculaire illusie op het podium.  Dat alles wordt vakkundig, stijlvol en met humor gepresenteerd. Een absolute aanrader als openingsact of slotact.

+31 6 37328060

Kazàn Productions

Herenstraat 81

1211 CA Hilversum

Boeken

Heeft u vragen, wenst u een brochure te ontvangen of wilt u een optreden van één van onze artiesten boeken? U kunt ons 7 dagen per week telefonisch of via de mail bereiken. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Welke artiest wilt u boeken? (optioneel)

X