Nike – Fred Mathijssen, senior director Nike Technology Europe
The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in the Netherlands.

It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.

 

Aegon – Menso van Leeuwen, communicatiemanager
Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen.

 

Brinkman Media Group B.V. – Heltjo Brinkman, directeur
Voor mij persoonlijk was dit, van al onze eerdere evenementen, de meest geslaagde.
Bij alle respect die ik, zoals je weet, voor jouw vakmanschap als dagvoorzitter en presentator heb, vond ik deze keer met name ook jouw presentatie nóg sterker dan al die voorgaande keren. Je zit nu voor mij absoluut op het niveau van een fenomeen!

 

Gemeente Barneveld – Dick Bakhuizen, secretaris
Tijdens de eindejaarsbijeenkomst van het voltallige personeel van de gemeente Barneveld heeft Hans Kazàn een geweldig optreden verzorgd. Hij wist in zijn humoristische conference, met een serieuze ondertoon, het publiek van a tot z te boeien. Warm aanbevolen!

 

Rabobank – Coby Zondag, teamcoördinator
Hans Kazàn is een bevlogen en enthousiaste spreker die met veel humor de gasten van het begin tot het eind weet te boeien.

 

Hans van Hoek –  directeur POSG

Met zijn persoonlijke verhaal, humor en inspirerende levenslessen, heeft Hans voor een zeer geslaagde middag gezorgd.

Zijn benaderbaarheid en eerlijkheid werden hoog gewaardeerd door de aanwezigen.

Het contact vooraf hebben wij ook als erg prettig ervaren. Hierbij probeerde Hans ons bedrijf en onze dienstverlening goed te doorgronden.

Een aanrader!

 

Holiday Inn Hotels – Maurice Jansen, general manager
Hans Kazàn speelde perfect in op de actualiteit en onze missie.

 

UWV – Helga Koops, senior adviseur werkgeversdiensten
Hans heeft als gastspreker 150 werkzoekenden uit de detailhandel weten te enthousiasmeren.
Een serieus,  herkenbaar en inspirerend verhaal over vallen, opstaan en verder gaan.

Omdat Hans beschikt over een grote dosis humor en zelfspot en bovendien zijn verhaal illustreert met enkele verbluffende acts, gingen de bezoekers niet alleen met nieuwe inzichten maar ook met een brede glimlach naar huis.

Zeker een aanrader!

 

Voiceworks B.V. – Miriam van de Grootevheen, Marketing Coördinator
Hans Kazan heeft samen met comedian Steven Kazan ons zakelijke evenement “De Voiceworks Partner Awards” verzorgd. Wij kijken hier heel positief op terug. Hans heeft vooraf ruim de tijd genomen om de doelen, de briefing, zijn presentatie en de opzet van het event met ons door te nemen. Als host praatte Hans ons evenement aan elkaar en introduceerde de gasten op komische wijze. Tussendoor verzorgde hij, in samenwerking met Steven, een aantal verbluffende acts waardoor het gehele publiek bij het event werd betrokken en de sfeer er goed in kwam.’

 

MFAS – Irene Bais, voorzitter
De studenten van de Medische Faculteit der Amsterdamsche Studenten hebben het nog steeds over u en uw optreden.
U heeft op een spetterende wijze onze lustrumweek geopend! Er werd zeer goed ingespeeld op het publiek en iedereen spreekt nog vol lof over het optreden!

 

POSG – Lucil Pieterman, ondernemerscoach

Beste Hans, Wat een indrukwekkend verhaal heb je ons vandaag in de Verkadefabriek in Den Bosch verteld.

Wat mij vooral aansprak, is je persoonlijke benadering en je openheid!

 

The Education Company – Remco Brouwer, directeur
Een aantal jaren geleden heb ik met Hans mogen samenwerking tijdens een trainingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling. Toen heb ik Hans leren kennen als een ervaren professional die de tijd neemt om zich grondig in te lezen en voor te bereiden. Een vakman met passie die met je meedenkt en samen tot met jou tot het beste resultaat wil komen. Bovenal is Hans een heel prettig mens. Hij is sympathiek, enthousiast, oprecht geïnteresseerd, gastvrij en benaderbaar.

Gisteren heb ik Hans in een andere setting weer ontmoet en aan het werk gezien. Dit heeft mijn beeld van hem alleen maar versterkt. Ik kan Hans dan ook van harte aanbevelen.

X