Steven Kazàn kunt u boeken als Entertainer & Comedian of in combinatie met Hans Kazàn.

Entertainer & Comedian

Steven Kazàn reist al jaren de wereld rond met zijn unieke magic & comedy act. Zijn optreden op het podium is een combinatie van visuele grappen, verbluffende goocheltrucs en gevatte conferences. Een unieke wervelwind van magic, humor en interactie, waarover uw gasten nog lang en met plezier zullen napraten!

Hans & Steven Kazàn

Geniet van de magische en soms hilarische confrontatie tussen vader en zoon Kazàn! Hans laat verbijsterende trucs en illusies zien, terwijl comedian Steven met zijn humor en visuele grappen de lachers op zijn hand krijgt. Een verbluffende voorstelling, geschikt voor het meest uiteenlopende publiek.

Unieke complete theatershow

Onbedwingbaar lachen, maar tóch verbijsterd achterblijven! Steven Kazàn maakt magie komischer dan ooit. Laat je verrassen door deze geboren humorist.
Unieke grappen, scherpe improvisaties en onvoorstelbare effecten maken de theatershow van Steven Kazàn tot een onvergetelijke belevenis!

 

“Steven Kazàn blinkt uit in publiekscontact. Je hebt het idee dat je naar een ter plekke bedachte, spontane show zit te kijken, maar uit alles blijkt dat de trucs tot in de puntjes voorbereid zijn. Steven verbaast en verrast en zorgt er met zijn innemende persoonlijkheid en vakmanschap voor dat de hele zaal geniet en meedoet met deze interactieve voorstelling. Een hele dikke aanrader!”
– Roel Imfeld, Teuven, België

+31 6 37328060

Kazàn Productions

Herenstraat 81

1211 CA Hilversum

Boeken

Heeft u vragen, wenst u een brochure te ontvangen of wilt u een optreden van één van onze artiesten boeken? U kunt ons 7 dagen per week telefonisch of via de mail bereiken. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Welke artiest wilt u boeken? (optioneel)

X